Så att designen kommer till sin rätt

Det finns så mycket man kan göra för att skapa en personlig miljö hemma - eller på jobbet för den delen. Det mesta har med vilja och kreativitet att göra. Visst kan det vara roligt att spara till en riktigt fin och efterlängtad inredningsdetalj, men man kan lika gärna hitta estetiska dyrgripar hur billigt som helst på second-hand marknaden. Har man öga för stil och design så har man, det är ofta precis så enkelt. 

Ett fel som många gör är att samla på sig alldeles för mycket grejer. Visst kan det i enstaka fall vara riktigt coolt med utrymmen som är belamrade med allsköns fynd, men i regel är faktiskt less lite more.

Rena ytor gör att designen poppar

En annan väldigt viktig detalj för att design och stil ska få komma till sin rätt i hemmet såväl som i alla andra utrymmen är såklart att utrymmet är rent och fräscht. Inget distraherar en så illa som damm, smuts och allmän oreda. Det ligger inte alla för att hålla städat och rent, särskilt inte kreativt folk, och då är det helt klart bud på att man tar hjälp av en städfirma som kan hjälpa med just detta kapitel.

Man ska såklart välja sin städfirma med omsorg. Städenergi är en städfirma i Stockholm som erbjuder hjälp med allt från hemstädning till kontorsstädning, flyttstädning och storstädning, och de är mycket seriösa med sitt arbete. Jag har själv anlitat Städenergi för hemstädning i Stockholm och är hur nöjd som helst! Det gör sådan otrolig skillnad när ytorna är rena hemma, allting poppar på precis rätt sätt!

24 Aug 2016