Funderar du på att anlita en städfirma för hemstädning?

Doften och känslan av ett nystädat hem, det slår det mesta. Dessvärre är det så att inte alla av oss hinner med att städa så mycket som vi vill. Det man kan satsa på då är att få hemstädning Malmö, via en städfirma. Det är bra dock att fundera på en del saker innan du anlitar första bästa städbolag. Det är viktigt att du verkligen hittar en städfirma som du känner förtroende för och är nöjd med samt inte kostar dig en förmögenhet. 

Hur ofta vill du att det ska städas?

Den första fråga du ska ställa dig själv är hur ofta det ska städas. Många gånger så har städföretag abonnemang där du kan få hemstädning Malmö en gång per vecka, varannan vecka eller vad man föredrar. Det går även att boka in enstaka städningar om man föredrar det. Om du vill att det ska städas varje vecka, kolla då upp vad som ingår i städningen samt om du måste stå för städmaterial eller inte.  De flesta som erbjuder abonnemang på städning har ett visst antal moment som ingår i det. Det som är vanligt att det ingår är dammsugning, dammtorkning och våttorkning samt avtorkning av vitvaror och rengöring av badkar. Tilläggstjänster brukar vara fönsterputsning och annat.

Be städfirman specifiera vad som ingår i just deras städabonnemang samt jämför olika mot varandra för att hitta den som passar dig bäst. 

23 Oct 2020