Inred med belysning

Något många missar att lägga fokus på när de inreder, det är att ha rätt sorts belysning. Det gäller ju att tänka till och inte bara sätta en lampa här och där. Du kanske tycker det är för svårt eftersom du har alldeles för få eluttag? Kontakta då en elektriker Laholm som kan hjälpa dig med att sätta in fler! Det är rätt viktigt att ha rätt lampa för rätt rum. Du bör alltså utgå från hur rummet används. Sedan är det ofta viktigt att ha flera olika ljuskällor i ett rum. Man brukar tala om att det behövs mellan 5-7 olika, om det är ett normalstort rum. Det bör vara en bra blandning av allmänbelysning, stämningsljus och funktionell belysning. 

Inredning med lampor

Sedan är det ju inte bara själva belysningen i sig som är viktig, även om det är bra att lägga fokus på det i första hand. Även hur lampan i sig ser ut och passar in med övrig inredning är väl värt att tänka på. Dock måste ju olika rum ha rätt belysning och rätt funktion i första hand. Det för att du ska kunna se vad du gör, så att säga. En taklampa samt även bordslampor, fönsterlampor, golvlampor med mera är bra att blanda upp med varandra. 

Sedan går det ju även att inreda med hjälp av ljusättning. Alltså att belysa olika föremål på rätt sätt. Det går att göra både ute och inne på snyggt sätt. 

2 Nov 2021