Använd blommor och växter i din inredning

Att ta in olika sorters blommor och växter i din inredning är inte fel! Det går att göra hur mycket som helst med det. Du kan välja att satsa på bara gröna växter, eller blanda upp det med färgglada blomor. Det kan vara krukväxter, snittblommor eller evighetsrosor. Det kan även vara fint med rosor i box.(köp här) Hur och vad du vill använda, det bestämmer du själv!

En fördel med att välja gröna växter, det är att de oftast är lättskötta samt att de gärna växer sig lummiga och fina. 

Hur många växter du ska ha, det beror på vad för yta du har att röra dig på. Bor du väldigt litet, så är det bra anpassa antalet efter det. Du kan även inreda på höjden med för den delen.

Satsa på stora växter

Om du har stora ytor eller högt i tak, satsa gärna på att ha stora, gröna växter. Det funkar fint att ha dem mitt i rummet med, så att de blir som en möbel nästan kan man säga. En bra växt för det är guldpalm. För att fylla ut hörn, så kan du satsa på växter som zebrasköld och vit papegojblomma.

Utöver att ha stora golvväxter, så kan du även ha mindre krukväxter i fönster, på bord och så vidare. Sedan är det inte heller fel att få in lite färg i form av snittblommor eller ros i box att ha på ditt matbord som ett exempel.

23 Mar 2022