Planera för din flytt

Det kan vara riktigt roligt att flytta. Att få en helt ny bostad som du kan inreda på det sätt du vill. Det är inte fel att i god tid planera din flytt. Börja allra först med att rensa ut det du inte vill ha kvar eller saker du faktiskt inte använder. Du har säkert en massa halvtrasiga prylar, som du nu kan kasta. Andra saker du inte vill ha kvar, de kan du testa att sälja, som på Blocket eller FB eller så skänker du helt enkelt bort det. En annan sak att fundera på är om du vill ha hjälp i form av flyttfirma eller städfirma i Alingsås för flyttstädningen. Dessa två saker bör bokas i god tid. 

Andra saker du måste göra inför flytt

Utöver att rensa och sedan packa dina saker så finns det andra saker du måste göra. Du måste till exempel se till att göra en adressändring, så att du får din post. Hör även av dig till ditt försäkringsbolag angående din hemförsäkring så att den gäller rätt bostad. Har du abonnemang, som el, tv, bredband, kolla om det går att flytta med dessa, eller om du måste byta dem.

Planera flyttstädningen

Efter flytten är gjord är det ju dags att flyttstäda den gamla bostaden. Du kan på Flyttstädningigöteborg.nu boka en städfirma, eller så gör du städningen på egen hand. Se då till att du har en checklista att gå efter samt gott om tid att göra det på!

12 Aug 2020