Inredning för rofyllt hem

Inredning under 2020 handlar mycket om att rå om dig själv och det på flera sätt. En stressfri miljö ger ett inre lugn, så väl som det ger dig en snyggt hem. Du kan shoppa inredning online, eller använda saker från naturen eller det du har hemma. Det har blivit allt mer fokus på hållbarhet samt bekväma och naturliga material. Inredningstrender just nu är mjuka textilier, doftljus och andliga posters. 

Tänk avskalat

Många av oss äger allt för mycket saker och samtidigt har vi allt för lite tid för att ta hand om oss själva. Inredningen för 2020 andas är en reaktion mot prylar, att skala av och att välja inredning med omsorg till våra hem. I ett modernt hem idag är det var sak på sin plats samtidigt som det är bra att göra medvetna materialval och köpa saker med funktion. Det är bra att satsa på saker som gör vardagen enklare samt gör oss gladare och mer harmoniska. Satsa på smart förvaring, återvunna material och organiska former.

Inred med inspiration från naturen

Om du vill ha ett rofyllt hem, inred med färger från jord, hav och skog. Även eld har sin naturliga plats. Att inreda efter de fyra elementen skapar en bra harmoni. Plocka även in detaljer från naturen. Vackra grenar från marken, stenar, vass, och andra vackra saker. Det finns oftast runt knuten från ditt hem och kostar inget att använda. Inred även med fokus på dig själv och ditt välbefinnande.

 

11 Jun 2020