Få fina naglar

Göra sina naglar fina, med färg, form, mönster, design, det är inte fel. Det går att göra naglar Stockholm på salong om man vill, precis som man kan göra naglar Malmö med hos en specialist. Vill man inte gå på salong, så kan man så klart fixa med sina naglar hemma, på egen hand. Det är inte bara manikyr man kan göra. Det är bra att även ta hand om dem på flera sätt.

Det kan vara bra att olja in naglarna/nagelbanden minst två gånger om dagen. Sen är det bra att smörja in händer och naglar ofta med handlotion. Sedan se till att använda handskar när du ska handdiska eller utföra annan form av städning som innefattar vatten i kombination med rengöringsmedel. Sen så bör man aldrig klippa sina naglar. 

Tips för manikyr hemma

Borsta dina naglar och nagelband med mjuk nagelborste under varmt vatten i en till två minuter. Sedan är de mjuka och då kan man skjuta tillbaka nagelbanden med en så kallad pusher i metall. Efter det så ska man filka den form och längd man vill ha på sina naglar. Det men en bra fil. Fortsätt sedan med att polera  ytan och framkanten på dina naglar med en två- eller trestegspolerare.

Nu kan man börja lacka. Det är bra att alltid använda underlack, två lager färg och ett lager överlack. Låt det torka mellan varje lager. Sedan, låt lackningen vila i tre minuter. Pensla sedan på nagelbandsolja på nagellacket.

26 Jun 2019