Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Testa olika städfirmor

Vi har redan pratat om hemstädning i Stockholm en gång. Jag har insett att det inte är fel att testa flera olika städfirmor för att hitta den som passar allra bäst. Därför har jag testat en städfirma som heter Rent Hem. De utför hemstädning Stockholm, och det utan att man behöver binda upp sig på ett avtal som sträcker sig hur långt som helst. Man kan säga upp sin hemstädning när man känner för det. Att ha ett rent och välstädat hem är viktigt för många och genom att anlita en städfirma som Rent Hem så får man det utan att själv behöva lägga energi på att utföra det. Rent Hem utför inte bara hemstädning Stockholm, de har även flyttstädning, visningsstädning, storstädning, kontorsstädning samt fönsterputsning.

Boka hemstädning du med

Om även du vill lägga din värdefulla tid på annat, men ändå ha ett välstädat hem, så ska du anlita hemstädning Stockholm med Rent Hem. På deras sida kan du boka in en första provstädning om du vill. På deras sida kan du även se vad du ska ha för städprodukter hemma samt vad som ingår i en hemstädning. Det kan finnas saker du vill få städat, som inte ingår, men det går att beställa till dessa städningar extra. Det gäller till exempel om du vill att kylen ska bli rengjord eller att ugnen ska bli som ny igen. Om du anlitar denna städfirma får du samma städerska varje gång, vilket känns tryggt.

18 sep 2016