Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

När det gäller inredning av hemmet

Att inreda ett hem är extremt roligt. Särskilt om man kan hitta de perfekta möblerna. Det krävs ibland att man letar runt en hel del för att hitta de möbler man vill ha, men det kan det vara värt. Då får man det man vill ha! En butik på nätet som säljer möbler och inredning som passar ett hem är WeGot. Här finns allt från soffor, soffbord, köksmöbler, utemöbler, matbord och en massa mer möbler.

Handla dina möbler online

WeGot har ett stort sortiment av möbler på nätet och det är extremt enkelt att handla möbler online från denna butik. Det är snabba leveranser, frakttak och ångerrätt. Det går även att åka till Malmö, där de har en fysisk butik, för att köpa sitt soffbord eller vad det nu är för möbel man är ute efter. Hos WeGot kan du inreda ett helt hem, utan att det kostar dig multum.

Stort utbud av möbler hos WeGot

Allt du kan tänka dig i möbelväg finns på nätet hos WeGot, samt i deras 1200 kvm stora butik i Malmö. Du kan därmed köpa en hel matgrupp, eller matbord och stolar separat om du vill. WeGot har inredning, utemöbler och vanliga möbler att erbjuda dig. Det finns mängder av modeller inom både matbord så väl som soffbord och olika typer av soffor. WeGot är butiken för dig som vill handla möbler online, snabbt och smidigt för att kunna inreda hemmet på allra bästa sätt.

20 jul 2016