Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Leksaker och design

Jag fascineras alltid av leksaker och deras design. När jag var liten så var leksakerna inte alls så avancerade som de är idag. Idag är det mycket tanke bakom många av de leksaker som säljs. Ska man inreda ett barnrum idag, så är det inte fel att matcha leksaker med inredning så att det blir en helhet, men samtidigt ska man inte glömma bort att det är barn som ska leka med dem så väl som i rummet man inreder. Leksaker är bra för barns utveckling och fantasi, så se till att köpa pedagogiska leksaker när de är mindre. De utvecklar även motorik och annat med hjälp av just leksaker. Det finns mängder av leksaker online att köpa och det gör att man inte ens behöver åka till en leksaksaffär längre, om man inte vill. På leksaker.se finns det många leksaker online till bra priser.

Leksaker på nätet

Hos leksaker.se kan du hitta billiga leksaker online som passar alla åldrar så väl som både tjejer och killar. Jag kikade in själv och såg att de har det mesta ett barn kan önska sig. Det finns dockor, lego, bilar och en massa annat. Låt dina barn vara med och välja när ni handlar leksaker online om de är i en passande ålder. Är dina barn mindre, köp leksaker som passar deras ålder och som du tror kommer att hjälpa till i deras utveckling och i deras fantasi som jag skrev om ovan.

18 jul 2016