Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Design och inredning till kontoret

En arbetsplats har lika stort behov av design och inredning som ett hem. På detta ställe tillbringar man ju nämligen större delen av sina dagar. Då är det bra att ha en arbetsplats som man trivs på. Jobbar man på ett kontor så gäller det att satsa på bra kontorsmöbler. Dessa får gärna utöver att vara snygga, även vara praktiska och bekväma att sitta vid. Utöver kontorsmöbler så är det inte fel att satsa på att sätta färg på arbetsplatsen. Ta in textilier, tavlor och annat som livar upp. Växter är en annan sak som höjer trivseln på ett kontor. För er som är ute efter snygga kontorsmöbler till bra pris kan kika in på Morekontor.se. Här finner ni italienska kontorsmöbler av hög kvalitet. Morekontor kan hjälpa företag med hela kontorslösningar.

Ett bra skrivbord är ett måste

Den vanligaste arbetsplatsen på ett kontor består av ett skrivbord och en kontorsstol. Det gäller att ha ett bra skrivbord som är anpassar utifrån den som ska sitta vid det. Jobbar du flera timmar i sträck framför en dator så är det bra med ett skrivbord som är höj- och sänkbart, så kan du välja om du vill stå eller sitta när du jobbar. Hos Morekontor.se hittar ni skrivbord i en mängd olika modeller så väl som i flera olika prisklasser. Här finns skrivbord anpassade för chefen så väl som för medarbetaren. Satsa på skrivbord med kvalitet, de håller längre.

8 sep 2016