Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Banderoller och vepor med snygg design

Om du vill designa reklamprodukter på ett bra sätt så är det en god idé att vända sig till ett tryckeri som erbjuder detta. Ett bra tryckeri som dels låter dig designa dina egna tryck och som dels har bra produkter är Colourpicture. Bland annat kan du satsa på att beställa eget tryck på banderoller och vepor. En banderoll är egentligen ett stort stycke tyg. Du kan själv välja vilken storlek den ska ha, samt vilket material den ska vara i. Det finns två bra material att välja mellan. Dessa är hålad mesh eller heltäckande PVC. För dig som ska hänga banderoller utomhus så är det bra att välja mesh. Detta då vinden går igenom detta material utan att slita sönder din banderoll. Du kan trycka egna texter och logotyper på dina banderoller med hjälp av Colourpicture. Detta är ett tryckeri som mer än gärna hjälper dig.

Beställ dina produkter hos ett bra tryckeri

Hos Colourpicture hittar du en mängd olika produkter att sätta din design på. Bland annat finns det skyltar i olika former, storlekar och utföranden. Du hittar även beachflaggor, mässväggar samt profilmaterial och mässmaterial hos detta tryckeri. Så oavsett vad du vill göra reklam för och på vilket sätt så är detta ett bra ställe att vända sig till. På deras hemsida kan du själv designa ditt tryck men du kan även få hjälp med detta om du behöver. Det finns ett stort utbud här av produkter att använda sig av för att göra reklam med.

26 jul 2016