Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Inspiration

Inspiration kommer i många former och nog har vi blivit lite lata när det gäller just inspo (som man ju kallar det här på nätet). Vi vill matas med inspiration genom videoklipp, artiklar, bildbomber och är såklart alla nördar på Pinterest och Instagram. Jag är själv inget undantag!

Idag snubblade jag över det här videoklippet på Youtube, en tjej som gör om ett vardagsrum. Det började klia i inredningsnerven direkt!

Så fint det blev va?

28 mar 2017