Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Inredning i form av underhållsfria fönster

När man säger inredning, så tänker du säkert på möbler, prydnader, och andra saker, eller hur? Vad många inte tänker på är att redan när ett hus byggs, så är inredning något som bör finnas med i tanken. Bygger du ett hus från start, så är en mycket viktig sak att tänka på nämligen fönster, deras placering och så vidare. Köper du en färdig byggsats eller så, så kommer ofta alla fönster på ett visst sätt, men har du möjlighet att påverka så gör det! Just när det kommer till fönster, oavsett om du ska ha dem i ett nytt hus, eller byta ut de du har just nu, så är det ett ypperligt val att satsa på underhållsfria fönster. Bra fönster hittar du på westcoastwindows.se. Med underhållsfria fönster så krävs det nästan inget underhåll, åtminstone inte på många år. Vill du byta dina fönster själv, så finns det guider på nätet som till exempel på att ViiVilla.

Välj glas och färger till dina fönster

Om du bestämt dig för att köpa nya fönster hos Westcoast Windows så kan du få välja mellan flera färger och kulörer. Till insidan finns det sju kulörer plus standardvit att välja mellan och till yttre sidan finns det elva! Du bör även välja ett bra glas till alla fönster. Du kan välja 2-glasad eller 3-glasad lågenergiruta. Det finns även bra glas som reducerar solljuset, reducerar trafikbuller och glas som förebygger risken för inbrott.

28 jun 2016