Formfront var en blogg som drevs av två inredningsfantaster, Linda Höglund och Tove Prahl, mellan åren 2014 och 2016. Dessa två passionerade inredare arbetar som professionella kontorsinredare men distribuerade mycket av det som inspirerade dem på bloggen. De höll sig aktivt uppdaterade på inredningstrender och designnyheter och hela tiden bjöds man på massor av inspirerade inredningsbilder från bl.a. Hemnet. Bloggen var snygg, stilfull och alltid värd ett besök.

Idag har bloggen upphört i Lindas och Toves regi, men den fortsätter leva. Huvudfokus ligger fortfarande på design och inredning, men vi blandar även med lite annat. Tove Prahl finns också på Twitter här.

Hur vill du synas?

Reklam, det är något man förknippar med företag eller organisationer av olika slag. Det är något de måste göra för att du som kund ska vilja köpa deras produkter, eller besöka deras sida eller på något annat sätt samverka med just det företaget. Om du själv hade ett företag, hur hade du då velat synas? Det finns ju så många olika sätt att göra reklam på idag och en del är bra, en del bättre och en del reklam är hemsk. Det är bara att se hur det är på tv-reklamen. En del av dem sätter det verkligen, så att man blir intresserade av deras produkter eller att man uppskattar den. Andra reklamer gör att man snabbt byter kanal. Ofta är det en reklambyrå eller liknande som står bakom reklamen. Företaget får anlita dem för att de ska göra bra reklam. Tross är ett exempel på en bra reklambyrå! Hos dem kan ett företag få hjälp med grafiska profiler, stärka sina varumärken och mycket mer.

Tross hjälper företag att nå ut

Tross är en reklambyrå som bryr sig om sina kunder, de hjälper dem att stärka sin grafiska profil, så väl som att de hela tiden gör att kunderna ska känna mervärde. Om du hade ett företag, så skulle jag rekommendera denna reklambyrå till dig! Det finns idag många olika sätt att göra reklam på. Tross reklambyrå ser alltid till att det blir rätt sorts reklam! Besök Tross.se för att läsa mer.

2 jul 2016